Octubre 2021: Declaració d'IVA, retencions i pagaments fraccionats de renda i societats

06/09/2021
Fiscal

El pròxim 20 d'octubre finalitza el termini per a la presentació de l'IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats i renda corresponent al tercer trimestre del 2021.

Recordi que el pròxim 20 d'octubre finalitza el termini per a la presentació de l'IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats i renda corresponent al tercer trimestre del 2021. Per poder domiciliar el pagament de les liquidacions, el termini finalitza el 15 d'octubre.

Li recordem que a l'octubre ha de fer la presentació de l'IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats (exercici en curs) i renda (en aquest cas per a empresaris i professionals en estimació directa i objectiva). 

En concret, el pròxim dia 20 d'octubre s'ha de presentar i si escau procedir a l'ingrés del 3r TRIMESTRE 2021 corresponent a l'IVA i al pagament fraccionat de l'IRPF amb relació a les activitats empresarials i professionals, així com a l'ingrés de les retencions sobre els lloguers de locals de negoci i sobre les rendes de capital.

En el cas de societats, els recordem també que el pròxim dia 20 d'octubre finalitza el termini per presentar el segon pagament fraccionat de 2021 de l'impost sobre societats.

Per aquest motiu, els preguem que, com més aviat millor, ens facilitin tota la documentació així com aquelles dades que els sol·licitem per poder realitzar la confecció i presentació d'aquestes declaracions.